martes, 19 de junio de 2012





El bar del institut era un lloc de diversió per a els alumnes ,però més per a les noies ,ara us preguntareu i perquè només per a elles ?
Doncs simplement perquè era dissenyat per una dona ,i va voler donar un aire més actual i divertit no va seguir els mateixos models d'un típic bar si no que va voler trencar amb lo típic i renovar-ho tot ! va fer-lo de color rosa ,es a dir la paret rosa ,la barra rosa etc ....ah i sobretot !! miralls per tot arreu perquè nosaltres les noies sempre volem estar elegants i ven arreglades ,ves a saber quan podríem trobar-nos el nostre Príncep blau ,per aquella raó tenim que estar preparades .



El bar ,com he dit abans només hi anaven noies ,perquè els nois es queixaven sovint de que el bar sigués d'aquell color.Els professors els hi donava igual perquè només es un bar i el color no importava ,fins i tot els hi agradava perquè es relaxaven després de donar les llargues classes als alumnes .

Però en el bar no tot era flors ,si no que també hi havien baralles i conflictes ,les noies es trobaven allà per discutir sobre problemes sentimentals que es el principal motiu per el qual les noies ens barallem molt ,que si el xicot que si la xicota etc,,,en fi que això de posar un bar a L'Institut no es tan bona idea com sembla ,que si s´ha de posar un es a una universitat  perquè allà els joves ja han madurat i saben fer ús del servei públic .

No hay comentarios:

Publicar un comentario